Of some of the rhubarb compote I made, I used in these pies. I made the pies sugar free and they taste like baked with regular sugar. My favorite stevia sugar is this one, because I do not think it gives that cold after taste like other stevia sugars I tried. Rhubarb pie is a must during summer :) Do you like rhubarb?
Små Rabarbersmulpajer utan tillsatt socker
4 st
120 g smör, mjukt
1,5 dl steviasocker från Good Good Via Health
2 dl havregryn
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
rabarberkompott
Sätt ugnen på 175 C grader. Blanda smör och socker väl i en skål. Tillsätt havregryn, mjöl och bakpulver, blanda. Fördela lite mer än hälften av smuldegen i fyra pajformer. Lägg på ett lager av rabarberkompott och toppa med resterande smuldeg. Grädda pajerna i ca 20 minuter.
Small Rhubarb Pies, without added sugar
4 pcs
120 g butter, soft
1,5 dl stevia sugar from Good Good Via Health
2,5 dl oats
2 dl flour
1 tsp baking powder
rhubarb compote
Preheat the oven to 175 C degrees. Mix butter and sugar well in a bowl. Add oats, flour and baking powder and mix. Divide a little more than half of the crumb dough in four pie pans. Add a layer of rhubarb compote and top with the remaining crumbs. Bake the pies for about 20 minutes.
5 Comments
Så gott det ser ut:) Jag tycker att stevia ger litet eftersmak,men kanske inte här?
ReplyDeleteTack! Den här stevian som jag nu använder är den bästa jag testat och ger inte den där kalla eftersmaken.
DeleteJa det är gott med rabarber. Men här uppe i norra Sverige har de just börjat komma upp. Man ser en liten knöl bara...
ReplyDeleteSnart, snart :)
DeleteThis comment has been removed by the author.
ReplyDelete