Glad påsk! Här får ni ännu ett tips på ett bakverk till helgens påskfirande. En kaka med överraskning inuti i form av små chokladägg. En mäktig och god kaka. 

Happy Easter! Today you get yet another tip on a yummy cake for this weekend's Easter celebrations. A cake with a surprise inside in the form of small chocolate eggs. A mighty and delicious cake.


Easter Chocolate Egg Cake 
6 pcs

50 g butter, melted
1 ¼ dl brown sugar
1 egg
0.5 tsp vanilla
1,5 dl flour
1/4 tsp baking powder
pinch of salt
0,5 dl chocolate eggs

Preheat the oven to 175 C. Grease a baking pan and set aside. Mix butter and sugar. Add the egg and vanilla. Mix in the flour, baking powder and salt just until combined. Add the chocolate eggs and mix gently. Pour the batter into the baking pan and bake for 20-25 minutes or until the top is golden brown. 


Påsk Chokladäggkaka
6 bitar

50 g smör, smält
1 ¼ dl farinsocker
1 ägg
0,5 tsk vanilj
1,5 dl mjöl
1/4 tsk bakpulver
nypa salt
0,5 dl chokladägg


Sätt ugnen på 175 ° C Smörj en bakplåt och ställ åt sidan. Blanda smör och socker. Tillsätt ägg och vanilj. Blanda i mjöl, bakpulver och salt. Tillsätt chokladägg och blanda försiktigt. Häll smeten i bakformen och grädda i 20-25 minuter eller tills toppen är gyllenbrun.